Yhdistysinfo

SportPug ry on talvella 2002 perustettu rekisteröity yhdistys, joka on tarkoitettu kaikille Peugeot harrastajille. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää kattavaa internet sivustoa, levittää sivuston kautta ohjeita ja vinkkejä Peugeot henkilöautojen korjauksesta ja virittämisestä, järjestää erilaisia tapahtumia (esim. ajoharjoittelua moottoriradalla) ja ennen kaikkea koota Peugeot henkiset ihmiset yhteen.

SportPug ry ei katso Peugeotisi mallimerkintää vaan kaikki mallisarjat sekä varustetasot ovat hyväksyttävissä jäseniksi. SportPug ry:llä on kaksi tavoitetta: parantaa jäseniensä ajotaitoa sekä auton hallintaa ja antaa tietoa niin moottorin ja alustan virittämisestä sekä ulkonäön parantamisesta. SportPug ry järjestää tapahtumia parantaakseen jäseniensä ajotaitoa erilaisilla rata-ajo tapahtumilla niin kesällä kuin talvellakin. Tapahtumapaikkoina toimivat moottoriradat eri puolilla Suomea ja tapahtumilla pyritään kattamaan mahdollisimman suuri osa Suomesta.

SportPug ry:llä on yrityksiä yhteistyökumppaninaan, jotka myöntävät SportPug ry:n jäsenistölle lisäalennuksia normaalien alennusten lisäksi tuotteista tai osto määristä riippumatta. Näitä yrityksiä etsitään koko ajan lisää ja heidän kanssa neuvotellaan jäsenistöä hyödyttävät alennukset.

Jäsenmaksu 30€/vuosi ja liittymismaksu 10€. Perhejäsenmaksu 15€/vuosi, ei liittymismaksua.

Jäsenhakemus

Sinun tulee olla rekisteröitynyt sivustolle voidaaksesi lähettää sähköisen jäsenhakemuksen. Linkki ilmestyy "SportPug ry" -valikkoon, kun kirjaidut sivustolle.

Haku