Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

AIHE: Citroen C4 2011, 1,6l Bensa Manuaali, edullisesti tarpeettomana

Citroen C4 2011, 1,6l Bensa Manuaali, edullisesti tarpeettomana 02.11.2019 05:34 #47385

  • wilber
  • wilber hahmo
  • Poissa
  • Alokas
  • Viestejä: 4
Myydään tarkalla pidolla ollut uusikoppanen Citroen C4. Citikka on todella siisti ja hyvä kuntoinen, pestynä odottelee tallissa uutta omistajaa.

-Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja, viimeisin 160tkm huolto tehty juuri 166tkm kohdalla. Kuluvia osia vaihdettu joten voi taas huoletta päästellä menemään
-Hyvin varusteltu, taitaa olla kaikki varusteet mitä tehtaalta näihin on saanut?
-Kahdet uudet renkaat Kesäset ostettu elokuussa ja talvirenkailla puoli talvea ajettu, joten rengaskaupoillekkaan ei tarvitse ihan heti mennä, näiden arvo jo toista tuhatta!

Tämä auto on erittäin halpa pitää, käyttömaksut erittäin edulliset, eikä bensaakaan paljoa vaadi, vaikka ei kuitenkaan mistään ihan pienimmästä mallista ole kyse. Tilava takakontti ja laskettavat takapenkit pitää huolen että tarpeen tullen isompikin tavara kulkeutuu mukana.

Myydään tarpeettomana joten hinta/laatu suhde pitäisi olla enemmän kun kohdallaan,näitä ei tämän kuntoisia tähän hintaan löydä, markkinoiden halvimpia ellei halvin, tule koeajolle tinkaamaan jos näet aiheelliseksi?

Jos etsit hyvää, edullista käyttöautoa niin kannattaa tulla katsomaan, et pety.

Viestillä tavoittaa parhaiten työaikojen vuoksi mutta iltasella voi koittaa myös soittaa tai jätä viestillä soittopyyntö jos en pääse vastaamaan

-0-4-0-7-6-1-4-6-6-5

Auto sijaitsee Klaukkalassa NurmijärvelläRekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Valvojat: Talwar, Cacadu, Sami, Miikka