Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

AIHE: Kauppapaikan säännöt => ole hyvä ja lue ohjeet läpi!

Kauppapaikan säännöt => ole hyvä ja lue ohjeet läpi! 30.07.2010 13:27 #47

 • Sami
 • Sami hahmo
 • Poissa
 • Moderaattori
 • Viestejä: 2118
Kauppapaikan säännöt
Lukekaa vähäiset säännöt huolellisesti läpi epäselvyyksien ja pahanmielen välttämiseksi!

Myynti- ja ostopalsta on tarkoitettu ainoastaan yksityisten väliseen kaupankäyntiin. Myynti- ja ostopalstalla saa myydä vain Peugeot-merkkisiin autoihin liittyviä tuotteita. Näitä ovat esimerkiksi Peugeot-merkkiset autot, niihin liittyvät varaosat sekä universaalit osat, jotka liittyvät jollain tasolla yllä mainittuihin kulkuneuvoihin.

Kirjoita ilmoituksesi teksti lyhyesti ja ytimekkäästi. Kuvaile tuotetta mahdollisimman tarkasti ja kerro sen kunnosta tai muista olennaisista asioista muutamalla sanalla sekä tarvittaessa kerron tuotteen käyttökohde. Jos tuote on rikkinäinen tai muutoin viallinen ilmoita siitä myynti-ilmoituksessasi.

Ole hyvä ja kiinnitä huomiota ilmoituksessasi erityisesti tekstin ulkoasuun ja sisältöön. Käytä isoja alkukirjaimia, pilkkuja ja pisteitä, välilyöntejä ja rivinvaihtoja järkevästi.

ISOILLA KIRJAIMILLA kirjoittaminen on kielletty luettavuuden parantamisen takia.

Vanhat viestiketjut, joihin ei ole kirjoitettu ½ vuoteen (180vrk) poistetaan automaattisesti.

Muista, että hyvällä myynti-ilmoituksella tuotteesi menee varmasti paremmin kaupaksi!

Myynti- ja ostoilmoitusten tulee sisältää vähintään seuraavat tiedot
1. Myytävä/Ostettava tuote
  - Kunto, käyttötarkoitus sekä tekniset tiedot mahdollisimman tarkkaan
  - Kuvaile tuotetta mahdollisimman hyvin ja kattavasti
2. Hintatiedot
  - Hinta
  - Vai myytkö tarjousten perusteella
3. Myyjän-/ostajan yhteystiedot (Vähintään yksi näistä oltava näkyvissä
  - Puhelinnumero
  - Toimiva mailiosoite
  - Yksityisviesti
4. Paikkakunta, jossa tuote sijaitsee
  - Esim. 09-area tai tarkemmin
Linkitys esimerkiksi nettiautoon

´http://www.nettiauto.com/# tähän tuotteen id-tunnus #
esim. ´http://nettiauto.com/12345

Älä kopioi osoitetta osoiteriviltä copy/pastella vaan tee se edellä kerrotulla tavalla. Huomioi, että pelkkä linkitys nettiautoon ei riitä vaan ilmoituksessa tulee siltikin olla yllä mainitut tiedot!

Yleistä asiaa myynti- ja ostopalstan käytöstä
Älä tee joka kerta uutta ilmoitusta vaan etsi hakutoiminnolla vanha ilmoituksesi ja nosta se ylös vastaamalla omaan ilmoitukseesi. Turhat ilmoitusten ylösnostamiset johtavat ilmoituksen välittömään poistamiseen.
Ilmoituksen ylösnostaminen on sallittu aikaisintaan 2 viikon (eli 14 vuorokauden) kuluttua viimeisimmästä viestistäsi. Keinotekoinen uppailu hintoja nostamalla, tavaraa tai kuvia lisäämällä on kielletty. Ko. muutokset korjataan muokkaa-nappulalla muokkaamalla alkuperäiseen viestiin.

Älä myöskään tee jokaisesta yksittäisestä osasta omaa ilmoitusta vaan laita ne kootusti yhteen ilmoitukseen.

Tuotetta koskevat kysymykset voi hoitaa privaviestitse. Jos kyseessä on jokin olennainen tieto mitä myyjä ei ole kertonut ja mikä olennaisesti vaikuttaa tuotteen myyntiin niin sellaiset kysymykset voidaan kysyä julkisesti. Kaikki muut kyselyt tulee hoitaa privaviestitse luettavuuden säilyttämiseksi ja turhien keinotekoisten uppausyritysten välttämiseksi.

Helpota ylläpidon hommia ja merkitse myytyäsi/ostettuasi tuotteen otsikoksi MYYTY/OSTETTU, jolloin ylläpito poistaa turhaksi jääneen ilmoituksen.

Edellä mainitut pelisäännöt ovat tehty kaikkien noudatettaviksi, jotta kauppapaikka palvelee käyttäjiään mahdollisimman hyvin. Pelisääntöjen rikkominen tai vajavaisten ilmoitusten jättäminen johtaa ilmoituksen poistamiseen.

Vajavaiset ilmoitukset tullaan jatkossa poistamaan sen suurempia asiasta ilmoittamatta. Jos ilmoituksesi on hävinnyt niin todennäköisesti se ei ole täyttänyt vähäisiä vaatimuksia, joten ole hyvä ja tee uusi ilmoitus, joka täyttää vaatimukset

Ylläpito
Ei riemulla rajaa kun on päästänsä vajaa...
Viimeksi muokattu: 10.10.2012 11:28 : brwzzard.
Aihe on lukittu.
Valvojat: Talwar, Cacadu, Sami, Miikka