Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

AIHE: Yhteenvetoa vuosikokouksesta

Yhteenvetoa vuosikokouksesta 19.01.2014 10:09 #33196

  • Sami
  • Sami hahmo
  • Poissa
  • Moderaattori
  • Viestejä: 2118
Hallituksessa ei tapahtunut muutoksia vaan jatketaan samalla miehityksellä kuin menneenä vuotena. Hallituksen kokousta ei ole vielä pidetty, joten toimenkuvia ei ole lyöty lukkoon mutta kokoonpano on sama. Hallituksen yhteystiedot

Ratavuoroja on nyt varattu kaksi eli keväällä Alastaro ja syksyllä Botniaring, ks kalenteri. Lisävuoroja otetaan lisää esim. Ahvenistolle kunhan jäsenmaksut on maksettu ja tiedetään budjetin suuruus tarkemmin. Tänä vuonna joudutaan menemään tiukemmalla budjetilla kuin menneenä vuotena.

Jäsenmaksuun ei tehty muutoksia eli jatkossakin liittymismaksu on 10e ja jäsenmaksu 30e.

Vuosikokouksessa päätettiin, että ACS/TCS-messuille meitä edustaa SamiH:n 106 GTi, Jii:n 405 T16, Liahun 206 Rc ja Kivimäen 205 Cti.

Ehkä suurin muutos mikä tehtiin koskee meidän jäsenistöä. Jatkossa mukaan hyväksytään kaikki PSA:n ajoneuvot eli Peugeot´t, Talbotit ja Citroënit. Citroën-puoli tullaan toteuttamaan SP:n alajaoksena ja heille pyritään tekemään oma osionsa foorumille lähitulevaisuudessa.
Tästä muutoksesta saa kertoa eteenpäin kavereille ja tutuille, jotka omistavat PSA-konsernin tuotteita ja joita kiinnostaa meidän toiminta. Rajasimme ulos PSA-johdannaiset autot, joissa on PSA-tekniikkaa mm. moottoreiden muodossa.

Tänä vuonna haluamme foorumin käyttäjäkunnalta palautetta mitä meidän tulisi tarjota teille, jotta liittyisitte jäseneksi. Myös nykyinen jäsenistön tulee kertoa mitä meidän tulisi kehittää ja mihin suuntaan.

Tämä vuosi aloitettiin muutenkin eri tavalla kuin aiemmin. Pidimme jäsenistön vuosikokouksen saunailtaluonteisesti Hämeenlinnassa ja osanotto oli vähintäänkin mukava yllätys.
Ei riemulla rajaa kun on päästänsä vajaa...
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Valvojat: Talwar, Cacadu, Sami, Miikka